När kunder ringer mig utanför kontorstid, så utgår de nästan alltid ifrån att de stör. Det gör ni inte!

Jag har valt att ha jour dygnet runt, det är mitt arbete och det är så jag vill ha det.

Sen är det klart att jag är tacksam om joursamtalen handlar om just sådant som faktiskt inte kan vänta till dagen efter mellan åtta och fem.

Jag är inte mer än människa och givetvis kan jag inte själv svara i telefon alltid. Om jag sitter upptagen med kunder, är ute på begravning, på gymmet, på bio, i duschen eller av någon annan anledning inte kan svara, går därför mina telefonsamtal vidare till en larmcentral som svarar för mig.

Det är alltså alltid någon som svarar även om det inte alltid är jag och meddelanden kommer alltid fram till mig så att jag kan ringa tillbaka så fort jag är tillgänglig igen.

Enkelt uttryckt;
Jag är alltid i tjänst men det är inte alltid jag arbetar.

Bär på gren
Bär på regnvåt gren. Foto: Karin Troell
We use cookies
Vi använder cookies på vår website. Vissa av dem är nödvändiga för att du skall kunna använda vår website, medan andra hjälper oss att förbättra funktionalitet och din upplevelse av vår website ( s.k tracking cookies). Du kan själv bestämma om du vill tillåta cookies eller inte. Vänligen notera att om du avvisar cookies kan det betyda att vissa funktioner på vår website inte fungerar för dig.